En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları yararlanma sahaına için, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bapnın güzel duyu mimarisı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dışarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği bulmak Yangın Merdiveni Kapısı muhtevain gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı sıyanet sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Kanatlar zarfında yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin dayak plakaları mevcuttur.

Kullanılacak can adetsı 100 kişesen aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın ve müstacel keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu dizi temelı modellerde normal kapı koluna analog. 

Başkaca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page