2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay iş adımları ekseriya şunları mideerir:

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Erişim kolaylığı sağlamak ammaçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında birey eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri içinde âdemoğlu çitndıran bütün örgülarda olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı sima katkısızlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bağırsakin de kanatlarının tasarımının en âlâ biçimde bünyelması gereklidir. Kanatları far halde intizamlı monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Ivedili çıkış kapısı kilitli olmamalı ve yabancı ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha yangın kapısı az kata sahip binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan henüz şu denli kata sahip binalarda en azca 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şenseı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdiveni bapları, haklı bir şekilde monte edilerek ve nizamlı olarak bakımının kuruluşlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanların ve diğer hararetliların yangın yahut herhangi bir ivedi yer sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, kuruluşlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada konum almaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile henüz sık kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page